Een geweldig creatief en gezond jaar gewenst

 

 

Mijn werk zie ik als een onderzoek naar schoonheid balans en ritme in de mens zoals in mijn omgeving.

 Ik wordt gevoed door emoties die ik in het leven van alledag ervaar, waarin de esthetische schoonheid  van de wereld om ons heen en de betekenis van de mens daarin, vaak mijn inspiratiebron zijn. Dat is voor mij een onuitputtelijke bron,  die mij inspiratie geeft om creaties te vormen die dit weergeven.

De materialen die ik daarvoor gebruik en het proces zijn voor mij daarin belangrijk. Ik gebruik dan ook een mix van materialen om mijn werk te realiseren.

In de natuur en tijdens reizen, vind ik  materialen die voor mij een heden en verleden verwoorden. Van plaatsen waar ik geweest ben en de mensen die ik daar ontmoet heb, bewaar ik voorwerpen om deze herinnering te kunnen bewaren in iets tastbaars.

De directe manier van het werken met klei is voor mij een manier om weer in dat moment te zijn.  De combinatie van materialen geeft de balans tussen twee werelden aan: een verleden wat een onuitputtelijke bron van verhalen is en het heden waar we terug en vooruit kijken met de in de hoofdrol de mens.

Mijn figuratieve beelden vormen de verbeelding van dit proces.

Mijn beelden zijn daarom in principe een zelfportret

 

Portfolio