In Galerie KuBra gaat ook op woensdag 20 december de ‘Wintersalon’ , een tentoonstelling met 36 Brabantse kunstenaars van start. Tijdens de Kerstfair zijn veel kunstenaars aanwezig en vertellen over hun werk. De expositie loopt tot 20 januari 2018.

 In alle panden worden workshops en demonstraties gegeven van zeefdrukken, glasbewerken, boetseren, leerbewerken en schilderen waarbij de bezoekers en zeker ook de kinderen, de mogelijkheid krijgen om ook zelf een eigen kunstwerkje te maken.

Onder leiding van dichter en voordrachtskunstenaar Emiel Bootsma worden in de periode van 20 tot 24 december, ieder dag van 16 tot 17 uur voordrachten en gedichten ten gehore gebracht.

De tijdelijke ruimtes aan het Burgemeester Loeffplein, onderdeel van STOA, winkelcentrum De Arena, gelegen in de passage van parkeergarage Tolbrug, zijn mede mogelijk gemaakt door VOLOP Den Bosch, BNP, Gaphh Leegstandsbeheer en de eigenaar Aberdeen.

De verborgen passage, in de oude wijk ‘De Pijp’, die al jaren leegstond wordt nieuw leven ingeblazen om zo de stad meer aanzien te geven en de leegstand tegen te gaan.

Door de samenwerking van deze partijen, kunstenaars en ambachtslieden houden we de Kunst in Brabant en 's-Hertogenbosch levend en toegankelijk voor iedereen!

De Kerstfair is van 20 t/m 24 december en is geopend van 11 tot 17 uur. De galerie is geopend 20 december t/m 20 januari 2018 van donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars, vrije toegang. U bent van harte 

Wintersalon Galerie Kubra

Kunstmarkt Gemert 20 Augustus 2017

Stichting Kunstmarkt Gemert organiseert elke 3e zondag van augustus de Kunstmarkt Gemert. Hierbij streven we naar een internationaal, kwaliteitsvol kunstevenement waarbij een gezonde mix van professionals en de betere amateur kunstenaar een podium krijgt om haar of zijn kunstwerken te tonen. De kunstmarkt is gratis toegankelijk voor publiek.

Kunstmarkt Winterwijk 1 en 2 juli 2017

Twee dagen Kunst en ambacht.

De kunstmarkt bij Berenschot’s watermolen is een begrip geworden in het land van de kunstmarkten en fairs. De hoeveelheid echte kunst wordt door bezoekers zeer op prijs gesteld, de Ongedwongenheid en de sfeer maken de kunstmarkt tot een heerlijke dag uit voor jong en oud.

 

Markt onder de linden Noordwijk 10 en 11 juni 2017

Markt onder de Linden.

Het lommerrijke Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen vormen op 10 en 11 juni 2017 voor de 31e keer het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden waar de harten van liefhebbers van tuinen, muziek en kunst sneller van gaan kloppen.

Struin ontspannen langs de kramen met hun veelsoortige aanbod aan kwaliteitsproducten, bezoek de tuinen, opengesteld door enthousiaste Noordwijkse tuinbezitters, geniet van de kunst op diverse locaties op en ronde de markt
Het geheel wordt omlijst door levende muziek, passend bij de ambiance van de altijd elegante ‘Markt onder de Linden’.

Valk Art Stein

Twee weken na de Ara Art Fair in Zwijndrecht in het zuiden des lands:
VALK-ART STEIN in het voormalig hoofdkantoor van DSM gelegen naast Hotel Stein, Mauritslaan 65, Stein op 4 &5 november 2017
Openingstijden zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur

 

Expositie Beeld-Taal

Duo-expositie ‘Beeld-Taal’
 
Een gezamenlijk portret van het alledaags realisme. Marion Timmermans toont sculpturen waarvan de lichaamstaal spreekt en Nicolette Peters uit haar verlangen om zichzelf te zijn met schilderijen van onbewaakte ogenblikken. Ontmoet hen tijdens de Meet & Greet op (koop)zondag 30 april tussen 13.00 en 17.00 uur, in het atelier van Sein Vormgeving, Hooisteeg 4 in Waalwijk.
 
Marion geeft vorm aan haar bezorgdheid over de ontwikkeling van mens en milieu. Ze wil daarom de kijker confronteren met de mens zonder masker, de naakte waarheid. Ze gebruikt dan vaak ook gerecyclede materialen om dit extra kracht bij te zetten.
 
“Ik kan niet aan de verwachting van vrouwelijkheid voldoen” zegt Nicolette. Ze isoleert een fragment uit de werkelijkheid en geeft dit levensecht weer. Haar hyperrealistische schilderkunst is confronterend, maar voor velen ook heel herkenbaar.
 
De duo-expositie is te zien t/m 27 mei op donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uu

Duo Expositie BEELD-TAAL

Expostie Hondsdamme te Damme

In het pittoreske hart van Damme ook bekend van Tijl Uilenspiegel kunt u Kunstgalerij Hondsdamme vinden.

In de periode van 20 april tot 2 mei 2017 is mijn werk hier tentoongesteld.

http://www.hondsdamme.be

 

 

Kunzfetti 24-25-26 maart 2017

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.

Brabant Art Fair Breda 18 19 maart 2017

De Brabant Art Fair is op zaterdag 18 en op zondag 19 maart 2017. Op beide dagen zijn de openingstijden van 12.30 tot 17.30 uur. De prachtige Grote Kerk in Breda biedt de Brabant Art Fair een sfeervolle entourage.

Op de beurs tonen circa 50 beeldend kunstenaars meer dan 250 fraaie kunstwerken. Als bezoeker kunt u van deze werken genieten, als ook van goede catering met een mooi glas wijn of lekkere koffie.

 

Art Eindhoven Zaterdag 8 en zondag 9 april 2017

 

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 12.00 tot 17.30 uur.

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken. 

 

 

12 en 13 november 2016 Nationale Kunstdagen

Nationale Kunstdagen 2016

U geniet bij uw bezoek aan de Nationale Kunstdagen van circa 1.300 kunstwerken van meer dan 170

hoog gewaardeerde kunstenaars. Vrijwel alle kunstwerken worden geëxposeerd en te koop aangeboden

door de makers van de werken zelf. Onder andere realistische en abstracte schilderijen zijn te zien en

 naast beelden van hout, brons en steen vindt u onder meer ook textiele objecten, fotografie, sieraden

en nog veel meer. Kortom: er is voor ieder wat wils! 

Openingstijden

Zaterdag 12 en zondag 13 november van 11.00 tot 17.30 uur 

 

 

11 - 19 juni 2016
Kunst, cultuur & natuurroute 

De grootste beeldende kunstmanifestatie van Zeeland 

De Kunstschouw biedt een platform voor zowel gevestigde kunstenaars als aanstormend talent.

Zo’n 200 kunstenaars zijn beurtelings zelf aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
Actuele kunst, experimentele installaties en performances, fotografie, computer- en videokunst maar ook de meer gevestigde kunstvormen zoals o.a. keramiek, schilder- en beeldhouwkunst combineren op spannende wijze met authentiek Zeeuwse locaties zoals oude kerkjes, boerenschuren, hofstedes, een graanmolen, villa’s en tuinen, verspreid over een 12-tal dorpen maar ook historische sites, bos en strand.
De circa 40 locaties zijn bij voorkeur per fiets of met de auto te bereiken.

Alle informatie over locaties, deelnemende kunstenaars en hun kunst, workshops en voorstellingen vindt u in het Kunstschouw Magazine .

4 en 5 juni 2016 De Wilgengaarde

Beeldentuin de Wilgengaarde laat je weer zwerven door de kunst op dit weekend in juni.

Zwerven door de kunst betekent een verrassende ontmoeting met
diverse kunstuitingen op deze unieke plek met zijn waterpartijen, riethagen en
knotwilgen.

Er zijn bekende en onbekende kunstenaars met verrassende elementen.

Expositie Tongeren Belgie

De gehele maand mei staat mijn werk in Tongeren Belgie bij Galerie Global Art. 

http://www.globalart.be

logo Global Art vzw

Piushaven Tilburg Kunst en Klassiek 26 juni en 7 augustus 2016

Ook dit jaar sta ik twee zondagen op Kunst en Klassiek in Tilburg.

Een klinkend nieuw en onderscheidend initiatief van diverse Piushaven ondernemers en bewoners verenigd in de Stichting Piushaven Kunst en Klassiek als vervolg op Klassiek aan de Kade.

 

In samenwerking met Piushaven Leven Podium, Souvenir Kamermuziek en Fontys Hogeschool van de Kunsten heeft deze stichting de Noordkade van de Piushaven  veranderd in een klein Montmartre aan het water. De haven straalde deze dagen puur kunst en cultuur uit door een variëteit aan klassieke muziek, gipsy, klezmer, gezellige jazz en prachtige kunst. De unieke sfeer van de Piushaven en de uitstraling van het water kwamen geweldig samen met de klanken van bijzondere muziekstijlen en de uitdaging van de kunst.

22-23-24 en 29 30 april en 1 mei 2016 Galerie op 11 Solo-expositie

In de voorkamer van Galerie op 11 worden mijn kunstwerken getoond 

Twee weekenden lang exposeer ik hier mijn werk.

Daarnaast is het werk te zien van Fien Peeters eigenaar van Galerie op 11.

19 en 20 maart Kunst in de Vallei in Ede

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart 2016 organiseert stichting Kunst in de Vallei voor de vijfde keer, ja u leest het juist: het eerste lustrum, opnieuw het Edese kunstevenement. We hebben voor een nieuwe locatie gekozen: het Exposium in CineMec. Deze geweldige nieuwe expositieruimte biedt veel mogelijkheden, is goed bereikbaar (langs de A12) en ligt aan de rand van een woonwijk. Op zaterdag 19 maart 2016 wordt het kunstevenement feestelijk geopend door de burgemeester van de gemeente Ede Cees van der Knaap.

 

Voor het evenement bestaat veel belangstelling. Jaarlijks wordt het evenement bezocht door twee á drieduizend personen. Bij de kunstenaars bestaat ook grote belangstelling. Jaarlijks schrijven zich meer kunstenaars in dan kan worden toegelaten. Een deskundige ballotagecommissie beoordeelt het werk van de kunstenaars en maakt uit de inschrijvingen een selectie. Het evenement heeft een regionale en landelijke bekendheid.